КОИ СМЕ НИЕ

Ложата „Александрија“ претставува Суверено светилиште на Древниот и Примитивен ред на Мемфис-Мизраим, кое е основано во неговиот центар, во Скопје – Македонија и практикува работа на основни и повисоки степени на езотерична масонерија. Ложата „Александрија“ беше...